♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Monday, August 13, 2012

Iftar di Ice Room

Jumaat pas abis keje rasa malas nak masak. Jalan jem sampai umah dah kol 5.30 ptg wat rasa penat tambah  haus sgt sbb berjalan di jalan TAR tengaharinya. Serius wat aku lemah betul. Sudahnya berbuka pose di luar je. 

Puas pikir nak makan buka pose kat mana. Lastnya nak try makan kat ICE ROOM. sampai sana awal kol 6.30 ptg. manala tau nak kena book seat. tp, xramai pun yg dtg lagi. kira kami yg terawal dtg la utk beruka pose. yg lain ada kaum lain tgh makan. kat situ tak sangka lak ada Set Ramadhan. ada kuih-muih dan juga buah-buahan yg dorg hidang bufet kat belah luar. air pun dorg bagi free.

set ramadhan yg ada
kami amik Set D
nasi lemak utkku
nasi goreng famous utk hubby
anak-anak orderkan bubur je

Echa dgn tudung baru dia..


 jenuh nak layan ayna tu dok diam
nak kena tunggu 1 jam kat sini..
kalau datang lambat, seat lak penuh

set buffet yg ada
cuma kuih, buah dan kurma je
air suam dan air oren pun ada
yg lain order menu yg ada kat sini

 

nasi lemak rendang ayam yg mmg mabeles dan nasi goreng famous

bubur utk anak-anak
sedapnya makan panas-panas

Mango Snow Ice
fuhh... lega tekak ni

Ramai gak yg berbuka pose kat sini. Kol 8 malam dah balik umah. Leh la kalau korg mencari-cari tempat nak buka pose dalam tak sampai seminggu lagi.. 

p/s : takde mood tul nak wat keje arini... issshhhh

 

8 comments:

Pokok Manggis Depan Rumah said...

best nye makan berbuka..
penat2 shoping raya.. makan buka mcm ni ilang sikit penat..
tak perlu masak :-)

Suraya Baharun said...

memang nampak menarik..selalu lalu kat sini tapi tak berkesempatan lagi nak try..hari ni memang dah tak ada mood..mood cuti dah semakin menebal..

mummycda said...

seronoknya sekali sekala berbuka kat luar...hhmm ida nie tak sempat lagi....cantiknya anak dara ayu bertudung..manis jer...

p/s.....ida pun sama dah ada dalam mood bercuti...malas betul nak buat keje....hihi

♥ ROS ♥ said...

Wah menunya sedap.. Ros xmkn luar lagi nih... Mood memasak dah down... :(

Rosidah Binti Muhamad said...

tak pernah mkn lagi kat situ..sedap tgok mango snow ice tu..

Nurul a.k.a Riko said...

Comeynyer Echa pakai tudung....nampak sweet jer.

Kakzakie said...

Dah rasmikan tudung raya ke Echa sayang... comellah suka auntie tengok:)

ieedaz @ mama_isha said...

Alamak, tetiba teringin nk snow ice tu huuhuuu:-)