♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Thursday, August 2, 2012

IFTAR @ Bangi

Weekend aritu makcik belah hubby ajak berbuka pose di rumahnya di Bangi. Ajak makan tp pot luck pulak.. hehe.. memperbanyakkan lauk-pauk yg sedia ada banyak pun. Aku malas nak memasak, beli ayam golek 2 ekor je di Selayang. Pas Asar kami dah gerak. Risau jem je. Dari Gombak kami ikut DUKE. Tak jem pun.

Sampai sana awal lak jam 6 ptg dah sampai Bangi. Tp, round dulu tgk bazar ramadhan kat sana best x? hihi.. padahal taknak sampai awal sgt...kekeke..


Time sampai tu org antar DOMINO PIZZA pun sampai..


pose manja dari Echa



here we go.. yellow team!
mama dgn heroin-heroin kecik

dah sampai umah makcik di Bangi Seksyen 7
jeles tau dgn umah dia
besar sungguh
padanla dgn harganya

bersama koleksi antik aku makcik..
ni hobi dia..
 ada 3 rak besar camni kat umah dia ni




sepupu hubby anak makcik


ketibaan family tersayang
MIL masak umbut kelapa dgn mee goreng
 


sampai je dah siap terhidang sume..
macam-macam menu ada
udang, sotong, ayam, ikan
bihun soto..


 ayam tergolek..

  
muka-muka yg tabah menunggu waktu berbuka


cik gee @ mummyGee @ tuan umah dgn penuh bergaya sekali


dgn kak ipar yg bawak kek batik yg sungguh mabeles..








seperti biasa suapkan anak-anak dulu




seperti biasa gak mesti ada gambar gedik-gedik dgn hubby.. hehe


mamarazzi datang..
cik nab @ mamaMiraki.. makcik dari ampang..




 





test-test kamera baru.. hik
suka tau sbb umah makcik ni ada laman yg luas..


kakar ipar


ni hubby dia..


mana ada je mesti nak pose kan..
antara mereka yang hadir
makcik-makcik di KL je


 
saper puyela ni yg amik siap-siap ni





dah nama businesswoman ni mestila tak tinggal barang jualan kan.. 







customer yg plg senang dan sporting sekali
senang je test baju dahs iap match dgn tudung lagi
thank u very much pada cik gee yg beli baju kurung dgn we oll

3 pasang tu..
♥ u la...

and
thank u sbb ajak berbuka puasa di rumah cik gee
 
we oll balik kol 10 lebih. masa on the way balik tu mata ni ngantuk giler
aku dan anak-anak tido sepjg perjalanan

15 comments:

Mira Adzlia said...

sempat meniaga lg tu..hihi

lia said...

meriahnyer buka poser ramai2...

+ umah makcik tu seyes besar banget...

~ Mummy Gee ~ said...

nasib banyak banyak tepek kan muka Cik Gee kat sini.... baru yang kelabu tu semalam dah rasmi pakai gi opis, tak dan nak tunggu raya

ieedaz @ mama_isha said...

salam kenal..kite follow cni jugak! :)

comel la ayna & aysha..

~aYu~ said...

Mira : selagi sempat dan terdaya, selagi itu ttp bersemngat dan diteruskan. wah.. gitu..

lia : mmg meriah dan riuh. :)

~aYu~ said...

mummyGee : cukup ke tu.. nak beli lagi x? hehe...

ieedaz @ mama_isha : tq mama isha.. ;)

Suraya Baharun said...

best nye dapat berbuka ramai2...cantik nye rumah mak cik..

anie said...

bestkan berbuka2 ramai2....

pakej nie..sambil berbuka..sambil menjamu mata...

♥ Wina ♥ said...

bestnye berbuka ramai² macam nie..

Rai said...

wahh..bestnya ber pot luck.. makan macam ni meriah kan..

~aYu~ said...

Suraya Baharun : best..best.. xtau la pasni saper lak nak wat iftar..

anie : betul tu.. hihi

~aYu~ said...

♥ Wina ♥ : seronok.. mmg meriah je.

Rai : pot luck ni membanyakkan menu. tp byk sgt smpai tak dapat nak merasa semua. :)

Mama Gee said...

lawa umah makcik....

ayam tergolek tu dapnyaa....lepas makan mesti kita plak yg tergolek2...hehee

~aYu~ said...

Mama Gee : ayam golek kami beli tp xmerasa pun sbb dah penuh perut ni..

izz iizza said...

dh macam open hause lak iza tengok..hihi..meriah tul..