♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Sunday, August 26, 2012

Citer raya ada tp tenet?

pagi dh bgn konon nak berblogging dan nk mengarang kisah raya.internet lak wat hal. aku guna broadband je. mmg beruk dan teruk tul. pakai umobile yg mmg sgt la lajunya tp time seminggu guna la. mmg betul2 time trial. dah mmg org tu ckp..klu xok dgn line dlm masa seminggu bole pulangkan. pas seminggu..mula la line jd slow mcm kura-kura. sebelum ni guna celcom lg ok. saja nk try guna umobile. bwk blk kpg hubby kt bt pahat lg la no signal coverage. sudah tiba giliran ko utk dihapuskan. penat nk nunggu. pastu bil xde lak msg mcm celcom. sedar dh block. dah byr nak kena kol sampai 2 kali baru dapat connect. bosan.. nk rujuk blk dgn celcom la. nak stremyx atau unifi risau tak berbayar lak.. hubby dah lama nk daftar unifi..tp aku yg xnak.. dah boring dgn alat cucuk2 ni. mngkin dah sampai masanya beralih ke teknologi baru..


Published with Blogger-droid v2.0.4

6 comments:

lia said...

Unifi ok... Bley guna wifi kat umh cuma x ley bwk jalan2 la...

* masih pening dgn app utk update blog sbb smua pon ada prob dgn lia hu3

mummY daniSha said...

sy setia pad streamyx je hehe

Nurul a.k.a Riko said...

samerlah dgn ahkak...cz 'berukband' betul bila tak leh nak on line kat kg.

Bila nak masuk internet guna berukband nie...mmg slow tahap gaban betul.

Dah seminggu raya...baru leh nak update blog spt biasa...sebab dah balik KL hehehhehe.

Selamat Hari Raya!

izz iizza said...

unifi ngan streamyx berbaloi rasanya..cumanya x boleh bawa kemana-mana la..setempat jer..:)

♥ ROS ♥ said...

Xpe, nnt ade tenet laju pload cpat2... Hihihi...

Mimie_Zatun said...

unifi ok..
hehe