♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Thursday, August 9, 2012

Biskut raya sudah sampai!

Biskut raya!! dapat dah yg dah order kat opismate ni. yeayyy.. bolehla rasa.. ehh.. rasa time berbuka ler. Telan air liur dulu.. takleh pandang lelama. Simpan bawah meja...

Sebelum Ramadhan lagi dah macam-macam tester kuih raya ada kat opis ni. Tahun ni sbb plan nak wat kuih raya sendiri takdela order bebyk pun. Order 2 jenis je tat nenas dgn biskut apa ntah nama dia.. hehe..

Rancak dah yer korg wat biskut raya.. tgk kat FB meriah dgn biskut raya je yer.. hihi.. aku lak barang dah beli tapi mood xde lagi la. resipi pun dah tebal print ni. Mood nak membuat kuih lom ada. mood mengorder kuih je dah lama ada. Dodol pun dah order kak opismate ni. Dodol kuala pilah..


tat nenas tu time test dkt separuh balang aku test
mmg sedap
order 3 balang utk mak, MIL dan sendiri puyela


14 comments:

mummycda said...

sedapnya...ida paling suka tart nenas....lama dah tak makan puas2 sebab taun lepas kan dalam pantang....kuih ida belum sampai...huhuhu

Kakzakie said...

Malampau Ayu test sampai separuh balang. Memang patutlah kena order banyak sikit hihi...

Nurul a.k.a Riko said...

Tengok tart nenas..wiken nie plan nak buat tart nenas nie.

Comey pulak tart nenas tu..ada corak polkadots lagik.

~aYu~ said...

mummycda,

ayu pun suka tp nak wat sendiri ntah kurun ke bape la tuh..

~aYu~ said...

Kakzakie,

dah dia letak sebalang utk tester. tiap kali lalu tempat dia mesti amik satu. kalau 10 kali? haha.

Rosidah Binti Muhamad said...

Salam perkenalan ayu..
sedap tgok kuih tu..gemok2 dan banyak dgn inti..mesti sedapkan..:)

~aYu~ said...

Nurul a.k.a Riko, bestnya nak wat sendiri yer.. nanti kongsi resipi ekk.

Rosidah Binti Muhamad,

mmg sedap. tu yg membeli sampai 3 balang tu. :)

Mira Adzlia said...

hihi..nsb baek beli byk tart tu...cover blk yg kak ayuni testing dkt sebalang..eh sparuh balang..hehe

♥ Wina ♥ said...

hurmmm saya masih mencari² tart nenas sbb yg selalu order tu tak meniaga dah..

~aYu~ said...

Mira, of coz la mira. mgm sedap bangat. hehe

♥ Wina ♥, kalau dah biasa beli kat org tu kalau dia xwat lagi mmg pening kepala nak beli kat mana kan.. sbb dah tau org tu puye sure sedap.

Suraya Baharun said...

banyak nye kuih raya dia..su tak beli kuih raya pun tahun ni...buat pun tak..cuma rasa nak buat kek je untuk makan di pagi raya...

QueeN TerataI said...

ayu... test aje dah setengah balang? aduyaiiii.. hehehehe byknye kuih raya,,,

kemey said...

sy suke tart nenas yg byk jam..nyum3^^

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

wah! niezanye lom sampai-sampai lagi..huhu