♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Friday, August 3, 2012

Berkelipan Umah.. Over!!



alamak.. over sgt la bang.. wat malu je ni kang apa jiran-jiran kata.. eeiii..
kata aku pada hubby

Citernya.. kami tersalah beli design lampu daa..
dulu dah ada dah tp byk lampu shot tu yg beli baru ni
sekali biler bukak kotak, tersalah beli yg camni
berjurai-jurai..
meriah gitu..

lantakla
dah beli, pasang je la kan..
have a nice weekend sume!
;p

10 comments:

QueeN TerataI said...

Okla tu cantik juga.. Queen baru nak cari weekend ni... :)

Raihana Humaira said...

wah......meriahnya..seronok...kami tak berpeluang lagi nak memeriahkan rumah macam ni...syoknyaaa

izz iizza said...

wahh meriah..semangat raya ni..:)

salam kenal juga ya..:)

ieedaz @ mama_isha said...

Fuyoo dh semangat nk raye eh.. i like!! :-)

Karukord Jagau's said...

hohoohoooo....meriahnyaaaa :-)

mummycda said...

ayu...cantik la lagi banyak lagi meriah....suka sangat tgok lampu berkelip kelip....hihi

~aYu~ said...

QueeN TerataI, bile dah gantung ni tgk cantik gak tp on bila ada festival je la.

Raihana Humaira,tq. saja nak bagi umah nampak berseri. :)

izz iizza , tq. selamat ari raya.

~aYu~ said...

ieedaz @ mama_isha, kekeke... raya..raya..

Karukord Jagau's, huhu. bg meriah kawasan umah tu. huhu

mummycda, ayu mmg suka tgk lampu-lampu ni. seronok je tgk kaler tukar-tukar tu.

Suraya Baharun said...

memang meriah..:)

~aYu~ said...

Suraya Baharun : hohoho..:)