♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Friday, August 3, 2012

Baju Penuh Nostalgia.. Hehe..

Malam semalam mood nak mengemas almari baju tetiba datang.. dulu penah gak wat projek hapuskan baju lama ni. Dekat dua plastik hitam gak la bagi kat anak-anak buah dan adik ipar. Malam tu dapat kumpul lagi baju yg dah taknak pakai lagi. umur dah nak masuk 30an tahun depan, baju-baju zaman muda remaja pun pandang serba tak kena dah. Pendek...

Kalau ketat kat pinggang takpe lagi, kalau pendek atas punggung taknakla.. Malu... 

kemas-kemas ni nak kasi clear la almari ni takdela penuh sgt sarat dgn baju yg tak pakai. Padahal nak memenuhkan dgn baju baru. huhu..

kalau taknak dgr ayat puji sendiri jgn teruskan membaca yer..
sebahagian baju yg dah taknak pakai lagi
ada lagi 1 almari tp mood tu hilang pulak..
next time la projek lagi

Dalam banyak baju ada tiga baju yg aku sayang sgt........


ha.. ni baju first time jumpa hubby kat federal bowling.
sayang sgt baju ni
sbb baju ni la kot yg menambahkan keayuan aku tika itu.. hehe
mmg memori terindah betul la..

baju ni pun aku sayang
sbb apa tau... sbb ada tulis nama hubby..
sanggup tu cari berlian-berlian tu dan susun ejaan lagi.. gigih mengosok
oh.. i'm so crazy in love about him
cinta tgh hangat membara..

ehh.. kecik je kan baju ni
menunjukkan yg dulu aku kurus cantik je.. comel... geram.. hahaha...

satu lagi baju nikah..
mestila sayang dgn baju ni
tp, dah tak muat tang dada..
simpan.. mana tau suatu hari nanti leh pakai kat dinner
p/s : sengal dah petang-petang Jumaat ni.. cepatla jam 4.30 ptg. nak balik.... esok cuti....

11 comments:

Pokok Manggis Depan Rumah said...

cantik.. ;-)

Mrs Lurve said...

bila kumpul baju2 lama nie, tgk semula nmpk kecik2 comel je..selalunya sy bg sedekah je dkt org..yg mana muat diorg selalu pakai semula..

Mama Gee said...

baju yg ada kenangan ni syg je nk bg kt org kan..tp nak pakai tak muat dh...
kalolah leh kecikkan...masuk lam album! heheehe

fieda said...

ye la..seronok tgk baju2 lama..rasa mcm tak caya plk keciknya aku waktu tu..hihi...sama la dgn saya ni byk memori dgn baju2 lama..

~aYu~ said...

Pokok Manggis Depan Rumah, tq. :)

Mrs Lurve, betul tu. rasa dah besar sgt aku ni kan.. dah xmuat baju tu. huhu.

Suraya Baharun said...

amboi tak tahan ada nama lagi kat baju...hehehehe...sayang banget ya!!

~aYu~ said...

Mama Gee, tu lom lagi baju sekolah tu kan. lg byk kenangan tu.

fieda, syg nak bg org baju yg ada kenangan camni. dah tua kedut pun nanti biler tgk, sure senyum jek.

QueeN TerataI said...

baju nikah of coz la yg plaing nostalgia kan...

~aYu~ said...

Suraya Baharun, tgh mabuk cinta time tu.. hihik.

ieedaz @ mama_isha said...

Baju kenangan tu harus simpan kan! :-)

izz iizza said...

siap ada baju kenangan ni..muat lagi ker tu..:)