♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Wednesday, July 25, 2012

Oh! Rosak Lagi

Hari kelima Ramadhan. Alhamdulillah masih diberi peluang untuk menunaikan ibadah puasa. 

Nak ke opis pun takat ni tak lewat lagi sbb masih masuk jam 8 pagi. Bln depan xtau lagi camne kalau masuk jam 7.30 pagi. Bila awal kuar umah, traffic light nak ke DUKE lak rosak. Jadi jem kat situ.



traffic light sini dah byk kali rosak
takde pun pihak berkenaan nak tolong panggilkan polis traffic ke
tolong kawal jalan sini
mmg bahaya takut bertembung
sume bwk macam jalan dia sorg je..
  nasibla hubby yg drive
kalau aku bawak kete mmg takut nak mencilok ni
lama kot tunggu baru dapat masuk line
hmm.. pls la..
 

11 comments:

inazamri said...

trafic light rosak ni la yg akak paling takut.mmg kena waspada.selamat berpuasa

♥ Wina ♥ said...

sib baiklah rumah saya dekat ngan ofis..x payah nak meredah jem ;-)

Hilmirda Daud said...

Traffic light kalau rosak macam2 boleh jadi kan.

♥ ROS ♥ said...

Ish kna berhati2 yer tmbh2 lak kita ppan mmg ade takut2 skit..

**salam perkenalan.. Dh follow n link kt bloglist ros, senang nak singgah lagi :) hihihi

Kakzakie said...

Kakak rasa mana-mana pun samalah di M'sia nie. Bila dah jadi sesuatu yg tak diingini barulah ada tindakan kalau tak buat tak tahu je...

Suraya Baharun said...

memang seriau kan kalau traffic light rosak..dah la bahaya..mesti kete laju2 suma nak balik awal..

~aYu~ said...

inazamri : betul kak.. tq yer. selamat berpuasa juga..

♥ Wina ♥ : untungnya umah dkt dgn opis.. jelesss...

~aYu~ said...

Hilmirda Daud : mmg betul.. time ni mmg mencabar tul. sume wat macam jalan sendiri jek..

♥ ROS ♥ : thanks.. mmg lemah lutut ni kalau drive sendiri.. hehe

~aYu~ said...

Kakzakie : ni pun dah lama rosak.. jap ok.. jap xok.. geram je kan..

Suraya Baharun : betul..betul.. dah xnampak line sendiri dah sume pakat nak cepat..

izla said...

kene ada org report. baru ada pihak yg bertanggungjawab datang baiki kut.

~aYu~ said...

izla : rasa ada yg report.. kalau org tu datang pun dia repair pastu esok rosak blik..