♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Monday, July 30, 2012

Monday Bluesssss (︶︿︶)

Salam Isnin 10 Ramadhan. Kejap je rasanya cuti. Takde mood nak keje. 

Pagi tadi bangun awal kol 3 pagi sbb tido awal. Plan nak masak nasi goreng je tp terlebih rajin lak nak masak paprik yg penuh dgn ayam, daging, udang, sotong dan sayur. Makan dengan nasi putih panas-panas memang selera tul. Nescafe O wajib biler sahur selain air masak dan kurma. Petang ni taktau nak buka pose kat mana. 

Rasa macam teringin je nak buka pose kat luar.


p/s : takde mood nak wat keje... arrrghhhh..

12 comments:

Mimie_Zatun said...

sedapnya lauk sahur..

Rai said...

tudiaaa...sakannya..nasib baik rumah saya jauh..

Suraya Baharun said...

sama la kita...dah tersengguk2 kat opis ni...ngantuk nye...

♥ ROS ♥ said...

uih selalunya mcm tu la.. nak masak lain tetiba selera ttukar g masak lain :P hahaha

lia said...

hari ni terasa nak mkn nasi ambeng he3

mamasuri said...

sedap sahur gitu..
sy sahur goreng daging berkicap
dah takde idea nak berlauk waktu sahur..
sy pun kemalasan di ofis ni..huhuhu

~zaira~ said...

mak aiii kalau rai haruslah berselera hehehe
sedap tuuuu

~aYu~ said...

Mimie Zatun : dah kuarkan segala bahan yang ada dalam tu.. daun limau pun ada. tu yg jadi paprik tu. hihik

Rai : xde-xde.. wat sikit jek.. hihik

Suraya : serius until now still lemau giler.. adeiihh...

♥ ROS ♥ : betul..betul.. nasi goreng biler time tak smpat nak masak memacam.

~aYu~ said...

lia : lia cakap camtu terasa nak makan nasi ambeng kat pasar jalan tengah yg tiap ari jumaat je ada. dah lama xmakan sejak pindah opis baru ni. :(

mamasuri : sedap tul daging kicap. masak yg simple je kan.

~aYu~ said...

~zaira~ : ni lom tepek gambar ni dah kata sedap. kalau ada gambar, sure lagi sedap kan.. hihi

mama aleen said...

saya makan mee goreng baki yang berbuka tu je.. sebab banyak sangat.. rugila pulak..

~aYu~ said...

mama aleen : okla tu. tinggal panaskan je. sy pun aritu panaskan mee tambah sikit-sikit buh telur.