♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Friday, July 27, 2012

Jumaat mestila SOGO kan..

Salam Jumaat.. Seminggu dah kita berpuasa. Rehat tadi sempat ke SOGO. Sejak pindah opis baru ni mmg xde pun kuar ke mana. Jauh dari mana-mana shopping complex. Tak cam opis lama dulu yg mmg tgh bandar, mmg ligat kaki ni berjalan. Pegi ni pun dgn Kak Mah, opismate yg drive kete.


Sogo Card Sales aritu tak pegi pun. Cukup la sekali pegi. Pening berpinar mata ni tgk ramainya orang.








seperti biasa tempat kanak-kanak mesti ramai orang time sales ni
tp, okla sbb kaunter bayar pun banyak bukak dan beratur pun tak panjang
 

dapat peket angpau
rasanya RM100 ke atas kot dapat angpau ni
tak sure la
sbb time bayar tu cashier tu suh pegi LG Floor kat customer service utk amik peket ni

beli pun x banyak sbb mood nak shopping pun kureng sikit



6 comments:

mama aleen said...

amboi bestnya..

lia said...

rindu nak ukur sogo hari jumaat.... dulu opis lama dekat sgt jer dgn sogo he3

anie said...

nasib putrajaya nie ada alamanda je..kalau cam kat kl tue..ranap purse kami sumer...hhihi

Suraya Baharun said...

besh nye..i like sogo...hehhehee...

izzah said...

rindu nk gi sogo..tp bila kenang2 nk kena bwk si kecik,trus terbantut niat di hati...

~aYu~ said...

mama aleen : best tp mood kureng la. rugi je kan..

lia : ukur sogo ekk.. hehe..

anie : kalau x makin penuh la sogo tu kalau anie n the geng ada. hihi..

Suraya Baharun : i like sogo too..