♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Monday, July 2, 2012

Julai.. Punch Card Betul².

Cepatnya masa berjalan. dah bulan julai dah. lagi 19 hari nak pose. baju raya takde lagi sbb ingat nak beli siap je. nak antar tkg jahit tak terantar-antar. bulan baru ni punch card tu kena tengok betul-betul. kang terbalik lagi macam bulan lepas. Leh lak aku terpunch terbalik. yg sepatunya 1 hb jadi 17hb. dah 11hb baru perasan. sambung jela kan..

pastu leh lak Pengarah Bahagian cek punch card yg selama ni jarang la dia suh cek detail. adoyai.. dah nama naik dgn 4 org termasuk ketua aku.. hihik.. punch terbalik tp kedatangan ok yg dia sibuk-sibuk nak cek. yg tak ok dan problem tu camne lak yer.. hihik..

3 comments:

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

itula cepat betul masa berlalu..dh nak puasa dah..

eija hari ni boleh lupa dah tukar waktu bekerja WP2..awal2 bulan dah merah kad, sbbnya sblm2 ni WP3..huhu

~aYu~ said...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY : eija.. ayu plan nak WP1 sbb sebelum ni WP2. tp, pagi tadi lambat sampai.. xtau la nak tukar ke tak ni.. hihi

QueeN TerataI said...

hehehe nak buek cmno.. turutkan jela.. Queen skrg pun punch card dah ada kaler2 dulu kalau dtg lambat pun xde kaler2.. hehehe