♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Monday, July 2, 2012

Final EURO.. Elektrik Takde

Isnin daa.. boringnya kalau Isnin.. xde mood. malam tadi tido awal so tak sempat nak gosok baju. Biasanya aku akan gosok baju utk 2/3 hari. Tp, malam tadi mmg ngantuk sgt. Sempat kemas baju anak-anak utk antar umah mertua je. Pastu terus tido. 

Hubby lak mmg plan nak tgk bola kat luar. Dia nak pasang projector kat tmpt kawalan KRT. Ramai lak yg nak join sekali. Bersungguh-sungguh sedaya upaya nak pasang projector tu sbb plan nak tarik kabel ASTRO dari umah jiran dekat situ. Tak sampai lak. Dorg pun x terpk yg final EURO malam tadi ada kat TV3. Amik TV sorg ni takde mode output lak utk kuarkan gambar. Sudahnya amik TV we oll kat umah sambung je projector. Projector jiran puye dia bg pinjam. Layar takde, so guna banner yg ada je utk jadikan layar...

 
sanggup susah-payah nak pasang projector semata-mata nak tgk final EURO.. hehe
siap ada teh tarik lagi kakak jiran sebelah watkan khas utk dorg.

Hubby balik jam 5 pagi terus elektrik umah asyik kena 'tendang' je. Mungkin ada fius yg shot. Nasibla time hubby takde, tak jadik camtu. dahla tak gosok baju lagi. nasibla ada baju emergency.. Emergency tu kain cotton la yg takyah nak gosok. suka tau baju kain camni..hmm..


3 comments:

Mira Adzlia said...

wah..smangat euro nih..hihi :p

izla said...

semangat betol tengok bola.
sambil berkawal pon boleh layan :)
SPAIN menang!!!

~aYu~ said...

Mira : tu la mira.. kelakar tul dorg ni..
izla : mmg semamgat dorg ni. pastu wat bising je biler gol.. hehe