♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Monday, July 9, 2012

Buai Laju-Laju..

Petang semalam ada mood lak nak melayan anak-anak main buai kat umah mak. Masa kecik dulu, aku suka main kat buai ni dgn kakak dan adik. Kawan-kawan pun join sekali. Konon-konon cam naik bas la. 

Nak pegi mana encik?
Nak pegi KL.. ok... pastu buai laju-laju pastu berhenti.. aku turun.. pastu tahan lagi.. hikhik..
seronok betul main tu time kanak-kanak riang dulu..
 
Sekarang turn anak-anak lak main camni.

 First time Ayna main buai ni sbb sebelum ni penuh dgn barang. Lagi satu mama dia ni malas nak bwk jenjalan main kat tepi umah ni.. 


ni pilotnya
tukang buai laju-laju
sampai nak tergolek mama dan adik dia
 

 anak-anak buah hatiku

esok kena tinggal dorg ni..
sedih lak rasa..



Published with Blogger-droid v2.0.4

4 comments:

lia said...

pandai jer berborak he3

~aYu~ said...

Lia : hehew..

QueeN TerataI said...

sya pun nk beli buaian la.. senang nk lepak2 kat luar rumah ngan anak..

~aYu~ said...

kt umah sendiri pun ada buai tp jarang dapat lepak kat buai sbb asyik kuar jek.. umah kecik je nak berbuai pun xleh laju-laju.. hihi