♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Thursday, June 21, 2012

Terbeli Pulak

Disebabkan hp masuk air Sabtu lepas.. HP nokia ku pun keypad byk dah shot. nak kena tukar keypad baru padahal baru bulan lepas tukar keypad baru. Akhirnya, ku beli gak hp baru.. tp yg hp nokia ni still nak guna lagi. hehehe..



try SAMSUNG lak
GALAXY SII
asyik NOKIA je
memula lama gak pk nak beli SIII tp harga mahal sgt lgpun function sama je
processor je besar..
nak beli NOTE pun besar lak nak masuk dalam poket dan harga pun over the budget..
so, beli ni jek..

6 comments:

lia said...

wooowoooo boleh lak terbeli SII yg mahai itu... wooowoooo....

da lama ngidam nak hp yg touch screen tp pendam dulu he3

a i m z said...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......
nanak jugak!!!

izla said...

pergh terbeli tu..
leh la lepas ni blog di mana2 saje..
:)

Mimie_Zatun said...

aiyokk..
terbeli SII..
best tuu..

~aYu~ said...

lia : terbeli la tu.. tak plan pun sbb plan nak repair hp..
a i m z : hehehhe... beli.. beli...
izla : hehe.. terbeli sgt la kan.. ;p
Mimie_Zatun : hikhik.. adoyai..

QueeN TerataI said...

boleh eh terbeli jer? hehehe aduyaii sya pun ingat nak angkat handphone ni tp.. handphone yg ada masih elok la pulak... :)