♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Monday, June 11, 2012

Seafood Bagan Hailam Port Klang

Minggu lepas we oll dinner kat Bagan Hailam, Port Klang. Mulanya cuma kami 2 family je termasuk adik dan wife. Mak abah pun xnak follow. Tp, biler abang yg baru balik dr Vietnam datang, dia pun nak join sekali. Calling-calling anak-anak sedara kat Kota Damansara pun nak join gak.. terus ramai.. sampai 4 buah kete.. hihi..

singgah dulu lepak tgk matahari terbenam


banyak kolam ikan kat area sini
berderet-deret..
ni kolam dpn restoran

 ni la restoran yg kami melantak malam tu

sampai sana jam 7 malam
nampak macam restoran cina tp yg dtg ramai org kita, muslim..
ada surau yg bersih
siap ada telekung dan kain pelikat

time tu yg makan sume orang islam

 anak-anak ni smpi je terus naik benda ni..
untungla tauke restoran sbb 2puluh inggit kot we oll melabur kat situ..
asal dorg senyap dan duduk diam sementara makanan sampai.. :)

tukang orderkan makanan
kakak dan hubby dia dah biasa makan sini
so, bg dorg yg pakar orderkan.. hihi


wet tissue



butter prawn.. sedap..











lepas makan terus balik umah
harga?? ntahla lupa nak taye sbb ramai sgt yg sumbang duit nak kongsi-kongsi..
tp, murah la berbanding makan kat MUARA Ikan Bakar tu..




6 comments:

Mrs Lurve said...

nak nagis tgk seme seafood, butter prawn tue rasa mcm dh meleleh air liur huhuhu

~aYu~ said...

Mrs Lurve : butter prawn mmg sedap tp sikit sgt.. xpuas makan.. hikhik

izla said...

saya baru sekali makan kat port klang ni..memang syok..fresh dari laut..

~aYu~ said...

izla : sy pun baru tiga kali sbb terasa jauh.. padahal umbai yg lagi jauh terasa dekat la pulak.. hihi..

QueeN TerataI said...

dekat je ngan umah QUeen tau.. hehehe tp Queen pun baru sekali 2 je mkn kat sini.. hehehe

Anonymous said...

Salam...nak tanya ...halal ke mkan kat sini?..mcm kedai chinese je...