♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Monday, June 25, 2012

Kursus.. Ngantuknya..

Now sedang kursus HRMIS di Putrajaya sampai Rabu. Ngantuk sgt.. Tp, bila part makan, laju je. Makan pun sedap-sedap. rosak diet aku.. Minggu ni sampai Jumaat akan kursus je memanjang.. Cukup dah kursus 7 hari setahun.. hehe.. Mata pandang penceramah tp tangan ni laju je main hp.

Ngantuk yg amat dah ni..

7 comments:

Mimie_Zatun said...

time kursus mmg mcm ni..
Selamat Mimie dh cukup 7 hari berkursus..
hehe

lia said...

xde mana diet la kalau da kursus he3

izla said...

selamat berkursus.
salu kalau orang gomen ni kursus kat tempat best2 kan..makanan pon best gak

~aYu~ said...

Mimie_Zatun : yg bg tklimat pun boring la. Laju jek. Klu leh xnk gi sini tp terpksa la pegi. Hmm.. Syoknya klu dpt tido.. B-)

QueeN TerataI said...

kalau dah namanya kursus dlm dewan ni mmglah sangap kan... mata pun berat jer... :)

thanx follow sya.. already follow u..

~aYu~ said...

lia : tula pasal.. mmg xde maknanya pun. rugi kalau xmakan. sanggup tu tak pose. terukkan.. hehe
izla : time kasih izla.. xgak sume tempat best ada yg hampeh gak. huhu

~aYu~ said...

QueeN TerataI : betul tu. nasibla ada internet. hihi