♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Tuesday, May 22, 2012

Tema Baju Raya Tahun Ni??

Ehh, baru masuk Rejab arini, belum menjelma Ramadhan dah pk raya lak kan.. tahun-tahun lepas mesti wat preparation lambat.. dah pose la baru nak beli kain.. baju melayu hubby..

tahun ni mmg blur tul nak kaler apa utk raya..kdg ada yg tak kisah warna apa pun.. tak sedondon pun xpe kan.. tp, bg aku tak meriah dan tak syok lak kalau tak sedondon dgn hubby dan anak-anak..

utk Echa dan Ayna, aritu dah beli kain bebyk.. antar kat nenek dorg.. dah siap pun.. tp, still rasa macam tu baju utk pakai time sesaja jek.. hihi..

hubby nak kaler purple tp kaler purple dah byk sgt la.. mmg bukak je almari baju nampak purple dan merah..


 baju pokedot yg colourful utk Echa dan Ayna
Ayna first time pakai baju kurung
puyela suka dia time try baju ni

2 comments:

SYANI said...

Memang tema polkadot tahun ni kot.

~aYu~ said...

SYANI : aahla kan.. dan semestinya cotton.. huhu..