♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Wednesday, May 16, 2012

teAcher's DaY

salam.. wah.. lps je mother's day terus hari utk guru lak yer. yg terlebih seronoknya tentula anak murid sbb aritu takyah belajar. ada jamuan makan.. 

tahun ni first time Echa nak celebrate hari guru dan yg terlebih excited tentula mamanya ni. dr last week lagi dok pikir nak bg apa kat teacher Echa nanti. 

nak wat kad sendiri sbb time mother's day, teacher pun watkan kad utk Echa bg kat mama kan..

time keje semalam singgah Pavillion nak beli hadiah utk teacher Echa.

aku dulu time sekolah dulu bg kad yg beli kat kedai. hihi.. tak penah bg hadiah pun.

pastu teacher dia bg note arini nak wat makan-makan and bawak makanan. hmm.. nak masak apa lak yer? goreng nugget je senangkan..

arini lak cuti sbb mertua gi konvo adik ipar kat uitm. kenala jadi supermak. Dpatlah masak bihun singapore utk echa bwk gi scholl.

kad utk teacher Echa..

ni kat dalam dia
saje tepek gambar Echa kat situ
sori la.. mama Echa ni mmg tak kreatif la

bunga dan fridge magnet  

bihun sempoi je

muka Echa yg hepi time antar dia
ala sayang mama ni.. belajar rajin-rajin yer sayang..
time ni teacher Echa tgh bz siapkan meja utk menu makan

"Happy Teacher's Day"

2 comments:

SumeSakan said...

Alahai sweetnya mama support echa ye...x pe hasil kerja mama nih sekaligus nanti anak pun leh belajar n jadi kreatif....insyaallah

~aYu~ said...

SumeSakan : tq..tq.. ahaha.. hrp Echa lagi kreatif dr mamanya la..