♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Friday, May 18, 2012

.. Takde Mood Nak Pindah ..

Memula kat Putrajaya, pastu mintak tukar KL so, dpt tukar Jabatan kat area Kg Attap..

Pastu dari Kg Attap pindah ke tempat lagi best lagi area Pavillion, Bukit Bintang, Sg Wang, KLCC.. mmg heaven la..

Pas Jabatan tak jadik tukar Putrajaya, memasing tertaya-taya status pindah atau tak? mmgla kena pindah.. tapi ke mana?

Tadi dah kuar notis yg minggu depan mmg kena kuar gak dari bangunan yg cantik ni.. so, skrg dah leh start kemas-kemas barang.. 

Aiyoo.. mood nak mengemas barang masuk dalam kotak belum mari...

Ke mana kami nak pindah yer???  tp semestinya KL..

Hmm.. tunggu..sob..sob..sob..









9 comments:

- dieyana - said...

pindah pejabat eh? alahai penatnya berpindah randah ni..:-(

~aYu~ said...

- dieyana - : aah.. sedih betul nak tinggalkan tmpat skrg ni..

kakcik said...

Dah arahan, terpaksalah ikut juga, kan?

SumeSakan said...

kita yg mengikut arahan...huhuhu

~aYu~ said...

kakcik : betul tu.. kita ni yang menurut perintah..
SumeSakan : hikhik.. betul²..

lia said...

nak pindah, penat nyer mcm apa jer kan...

~aYu~ said...

lia : penat time kemas brg dalam kotak, pastu kuarkan barang dalam kotak, pastu penat nak susun atur barang.. penat memanjang jela.. hikhikk..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Ayu keje Jabatan mane ek..?
mmg penat bab nak mengemas pindah randah opis ni..

~aYu~ said...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY: Ayu under KPKK..ni dah kali kedua nak kena pindah opis utk Jabatan yg sama.