♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Monday, May 21, 2012

Ops Pindah

Sabtu lepas gi opis jap.. sesi mengemas barang sbb nak pindah.. bawak kakak Echa skali. dia kalau ikut mama dia gi opis mmg hepi sgt. taye dgn dia nak dok umah nenek ke nak ikut mama gi work? dgn pantas dia jawab nak ikut mama...

Ayna mintk tolong MIL jagakan. Kalau bawak si adik, mmg takde wat keje la..

Sampai opis jam 9 pagi. Ikutkan malas je nak dtg tp sbb hubby ada keje, aku pun pegila gak. Kol 1 ptg dah balik dah. Kejap je kan..

  
kotak-kotak yg dah siap utk diangkut
ni baru fail-fail tutup
ada byk lagi nih..

aritu cuma kemas barang cawangan je dulu
barang sendirian berhad belum lagi..

echa lagi suka sbb ada geng
ni anak kak opismate. Kak Mah
main kejar², lukis², tgk video kartun..

anak yg sungguh istimewa, Atikah
anak Kak Mah gak
Atikah dah pandai duduk.. 
dia sgt good gurl, tak meragam pun..

pasni xdpt tgk pemandangan ni lagi dari tingkap opis.. sob..sob..

mama dan Echa..


4 comments:

lia said...

siap dapat mkn twisties Echa.. he3

~aYu~ said...

lia : ahaha.. time gini kena ada stok makanan bg snyap.. hihi

SumeSakan said...

penatnya nak berpindah randah...ni bawak assistant ke nih...?huhuhuh

~aYu~ said...

SumeSakan : aah.. assitant tukang riuhkan opis dgn angkat kotak kosong jek.. haha