♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Monday, May 14, 2012

Mother's Day Tahun Ni Lebih BermaKna ツ

Salam.. Belum terlambat nak wish Happy Mother's Day kpd semua mommies. Line tenet umah semalam tersgt la slow.. ni entry terlewat la ni.. hikhik..

Tahun ni Echa kan dah school. so biler dah school tu memacam la aktiviti kat school. So, Jumaat tu biler balik keje Echa terus lari nak bg benda ni la..



biler dapat ni terharu la gak walaupun teacher dia yg wat.. Echa tinggal kaler jek
tp taye dia nape tak bg karipap betul
leh mama makan..

pas dapat ni terus kiss dan peluk dia
rupanya time papa dia amik dari school dia dah cakap kat papa dia
kalau mama tgk ni mesti mama cium Echa
kalau mama tak cium, siapla..
hikhik.. 

utk mak aku lak..
aku dtg umah mak 
kumpul adik-beradik
masak-masak.. kemas umah.. manja-manja dgn mak (walaupun hari-hari manja)
sayang mak gak..
baru ayu tau bagaimana susah payahnya mak membesarkan anak-anak..
mak dah besarkan kami tujuh beradik dgn sempurna
tp, ayu taktau dapat jd macam mak ke tak..

dan.. untuk anak-anak mama.. Echa dan Ayna..
terima kasih Echa sbb wat mama rasa hepi dapat jadi mama pada Echa dan Ayna
mama janji akan jadi mama yang baik.. amin...
kalian la harta yang tidak bernilai..

6 comments:

Mimie_Zatun said...

sweetnye..
Anak Mimie tak pandai kaler2 lagi. hehe

~aYu~ said...

Mimie_Zatun : tula.. sweet je kan.. echa pun kaler main hentam jek. tkpe tunggu anak mimie lak nanti.

SumeSakan said...

alahai sweetnya la hai...kreatif siap wat karipap gituh...hehehehe...betul kan?bila dah jd mak nih baru faham kan perasaan seorang ibu...macam mana kita nka anak kita layan kita..macam tuh lah dari kecik kita kena tunjuk teladan baik kat depa time layan mak ayah kita...hehehehehe

~aYu~ said...

SumeSakan :ahaha.. teacher dia puye keje tu.. tul la. skrg ni rasa nak selalu je dkt dgn mak kita. rasa sedih je sbb penah wat dia rasa hati. so. skrg ni turn kita lak nak berjasa dgn dia..

watyz said...

sweet nye.. anak kite x tau pape pon lagik..

~aYu~ said...

watyz : hehe.. thank u.. tunggu dia besar dah school nanti mcm² dia wat kan.. :)