♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Tuesday, May 1, 2012

JB - Universal Studio Singapore : Nak Balik Dah.. Bye Singapore!

Salam.. byk lak part citer pasal USS ni. Minggu lepas time camni baru balik dr JB pastu esoknya keje. cepatnya masa berlalu. 

Lepas Transformer 3D Ride tu terus gerak cpt-cpt nak gi tempat lain. Lalu kat zon New York nak tgk Light Camera Action. Time menunggu utk show 5 minit tp rasa macam nak kena rush gi Universal Studio Store sbb time tu dh kol 6.15 ptg. USS tutup jam 7 malam. 

time ni ada show by dancer


depan Light Camera Action
tak masuk pun amik gambar jela


the best wife and mom goes to............................. Ayuuuuuuu... huahuahua..
berangan sat.. 
klas kan amik award dukung baby.. mmg kena dgn award tu.. ko ada?

nak balik dah..

actually, byk yg we oll tak dpt terjah sbb faktor masa
mmg xsempat
next time nak dtg sini lagi tunggu anak-anak besar sikit

tgh jalan cam ribut jumpa sexy woman ni.. auwww...
harusla bergambar
time ni ada la dalam 2 org yg beratur..

Ayna suka tempat ni
nanti Ayna nak dtg sini lagi biler Ayna dah besar mcm kakak tau..

singgah kat Universal Singapore Store utk beli barang sendirian berhad dulu
tu yg penting

mmg dah plan nak beli apa..
risau sgt duit tak cukup sbb kami tukar pun tak byk
ingat nak bayar dulu pastu balance yg ada baru nak beli souvenir family dan kawan-kawan
biler bayar ada balance 50 dollar
boleh lagi kalau nak sambar frigde magnet 10 keping lagi
tp, time tu family hubby kol kata van dah sampai
terus tak sempat sambar.. ish..ish..
sori yer kekawan dan familyku..

sebelum kuar dari USS amik gambar lagi kat sini
tak sangka dah nak balik
mmg rasa kejap sgt kat sini


Ayna yg taknak balik... dah nak balik barula dia  makin mengganas dan aktif..

turun escalalor utk naik van
fuhhh,, mmg happening and really enjoy
bye USS!!

ni la van yg bwk kami

dalam van mmg best kalau dapat tido
tp, tak leh lak sbb memikirkan nak kena turun kat imigresen nanti
balik pun sama kena lalu kat imigresen Singapore dan imigresen Malaysia
time ni mmg terasa la sgt penatnya

sbb amik pakej hotel 1 malam so malam tu kami tido di umah makcik di JB

okla.. sekian jela citer kami di USS ni
sekali-sekala kuarkan duit gi sini asalkan kita hepi dan anak-anak hepi tu dah cukup bahagia
mmg la mahal tp mmg berbaloi.. dapat tgk negara org..
apapun Malaysia still the best..

sdg elok la dua hari pastu time gaji.. hehe..

4 comments:

SumeSakan said...

Wahhh ayna sampai stim mata tengok mama dapat award...ekekekeke...bestnya dep nih asyik jalan je nih....jeles benaunya...hehehehe...

Happy family...duit habis x pe jnji happy dan berbaloi2...ekekeke

~aYu~ said...

SumeSakan : ahaha.. dia wat muka bangga dan berlagak tu..
mmg best jenjalan ni tp kalau selalu leh jd bankrap kan.. ekeke

Azhariah Zuber said...

arghhh jeles.

~aYu~ said...

Azhariah Zuber : jeles ekk.. hehe