♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Monday, May 28, 2012

First time di Opis Baru..

Salam Isnin.. arini dah mula start keje kat tempat baru.. pagi tadi hubby pun dah start antar sini.

Jalan pun tak jem sbb dah cuti sekolah kan.. Nak tau ke opis baru kami ni kat ner? hikhik.. alalala.. malu lak nak cakap.. bukan apa. sbb yg ni cuma tumpang je sebelum bangunan opis baru siap renovate.

Kami pindah di Istana Negara lama, Jalan Istana. Kat pejabat pentadbiran sini. Berbeza la dgn tempat lama yg mmg kat tgh bandar. Kat sini kiranya macam terasing la sikit dgn dunia luar. So, nak gi mana-mana kenala drive.. tak bestnya kan.. Terpinga-pinga jap nak carik tmpt makan pagi tadi. Kena drive kete la.

Nanti kalau senang aku tepek gambar kat sini yer.. skrg ni tgh sibuk kemas dan hias opis baru ni..




2 comments:

izla said...

Boleh la lunch kat medan ikan bakar, Jalan Bellamy dekat jalan istana.. best :)

~aYu~ said...

izla : huhu.. dah try makan dah.. rojak bellamy pun mmg terbaik la..