♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Friday, May 25, 2012

Cuti Sekolah.. Best dan Yg Tak Best..

hehe.. bestnya cuti sekolah.. adik-adik suka la tu kan sekolah cuti 2 minggu. termasukla Echa pun cuti. tp dia pun xtau lg dua minggu tu bape lama. hikhik.. yg excited mama dia ni la.  bestnya sbb jalan tak jem.. lg best kalau dapat jenjalan cuti-cuti Malaysia.

memacam program dah plan tp susah la sbb aku xdpt nak la cuti sbb opis tgh sibuk pindah ke bangunan baru.

mmg 2 minggu ni akan sibuk nak kemas dan hias opis baru. keje yg tergendala 2 minggu puyela berlambak kat dalam kotak utk tindakan. weekend lak ramai kawan-kawan yg nak naik pelamin. adoyai.. nantila Echa yer. mama cuba cari time nak gi holiday.. jenjalan.. 


No comments: