♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Monday, April 2, 2012

uuhh.. penat..

Lama tak berblogging jengah blog kekawan.. lately ni bz sesgt.. dgn gaji baru. dgn re-org Jabatan. sume nak cepat. walaupun keje org lain, tp still kita gak kena wat.. nak wat camne.. :(

baru balik dari Melaka sbb ada meeting atau retreat reorg jabatan. kena tinggal hubby dan anak-anak tp utk 1 malam je sbb malam esoknya dorg dtg.. nanti kalau free sikit, aku bebella kat sini..

6 comments:

aReLaN said...

keje memang takkan selesai kan.memang penat.tapi nak wat camne.kalau tak keje,tak makan la kita.camne nak bayar sume benda kan.hehehe..nanti dah free,bebel la puas2 ye.

~aYu~ said...

aReLaN : itula.. tp geram sbb keje org lain kite pun turut terlibat. keje sendiri pun byk. huhu.. byk gambar nk upload ni.. citer syok sendiri jek..

inazamri said...

selamat bekerja...akak pun penat gak ni..jln2 jengah blog kawan2 jap smbil tggu nak lunch

~aYu~ said...

inazamri : huhu.. thanks kak.. ni pas jenjalan time lunch baru cool sikit..

SumeSakan said...

samalah bz skang...rasa x sempat nka cot cet dah kat blog...

hahaha x jumpa sehari rasa c am lama gila kan?sob..sob..

~aYu~ said...

SumeSakan : mmg bz sesgt lagi-lagi pekeliling gaji baru ni dah kuar.. fuhh.. mmg kena pantas tul.. huhu..
mmg leh giler kalau tak jumpa anak sehari ni.. nanti kena kuar oustation lagi.. tinggal la.. waa..