♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Friday, April 6, 2012

Outstation lagi..

salam jumaat..kejap je dah jumaat. bestnya kalau dapat cuti esok dan esoknya.. tapi.. aku kena keje la pulak. orang best je berhujung minggu aku lak sibuk keje kan..

pagi-pagi dah pening dgn macam-macam benda. 

insyaallah, sok akan ke Cameron Highlands pulak. napela kena Cameron? jauh je rasa sbb nak kena layan kepeningan dgn jalan yg simpang siur tu. Minggu lepas ke Melaka. okla sbb jalan pun straight je.

moga dipermudahkan segala urusan di sana. cepat-cepat balik, kali ni 3 malam tu. sure rindu giler dgn hubby dan anak-anak. takpe.. takpe.. pasni nak cuti bebyk nak gi holiday spent time dgn dorg..

akan dok kat Heritage Hotel
hmm... 


6 comments:

SumeSakan said...

moga dipermudahkan dan cepat balik ye...sian diorang kena tinggal...hehehe

~aYu~ said...

SumeSakan : thanks dear.. sob..sob.. mmg sedey. sian dorg..

Mama Janet said...

x pe..jgn sodih2 n fening2.Nanti MIL dtg menyusul kemudian.

Ayien Azreen said...

xpe... 2 minggu lagi nek roller coaster n jerit puas2 tau... ekekeke

~aYu~ said...

Mama Janet : huhu.. iwan tu on je tu kalau suh dtg tu..
Ayien Azreen : hoyeiii... semestinya.. hehe..

Akula said...

bestnyer strawberi choc