♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Friday, April 13, 2012

Outstation lagi.. Cameron Pulak

Wauu.. Jumaat dah.. kejap tul.. baru arini masuk opis sok dah cuti. Since dua minggu lepas straight xde makna weekend utk aku. sbb kena keje..sedih..sedih.. sian kat anak². minggu sebelumnya ke Melaka pastu minggu lepas ke Cameron Highlands.. muka ni xleh nak senyum.. ketat je.. huhu..

Sok Sabtu Ahad baru free. patutnya minggu dpn kena outstation Melaka lagi tp aku dah apply cuti awal² nak gi holidayy.. yabedadu..

Minggu lepas start Sabtu sampai Ahad bermeeting kat Cameron. 4 hari 3 malam.. lama lak kali ni. gerak dari opis kol 10 pagi. sampai sana kol 12.30 tgh.

Check in kol 3 ptg. bilik utk urusetia dah leh masuk tp perut dah lapar. Malas la nak lucnh jejauh so lunch kat cafe situ je order ala carte. yg ni bos belanja... hehek..

 pakej meeting kali ni wat kat Hotel Heritage
sangat xbest
bilik dia cantik dgn tv LCD
tp toilet takde paip
last day baru dapat gayung

 inilah backdrop tercantik sepjg gi mana² hotel ni
ni bkn ktorg design yer
ni mmg pihak hotel yang wat.. hampeh.

 malam mmg takde aktiviti
so, kite jenjalan je nak gi pasar malam

xtau nak beli apa kat sini
sbb nak beli kat Kea Farm je
tp, berkenan lak dgn pokok kaktus ni..
beli la gak


  
meeting kat tempat sejuk gini
mood pun sejuk je.. mmg happy sbb tak stress
cuma perasaan nak balik jela membuak-buak..

pasni gambar syok sendiri je
sbb takde geng, mmg amik gambar sensorg je
kalau ada hubby dan anak-anak sure penuh dgn gambar dorg je







 time ni nak balik KL dah
gi Rose Valley dulu
singgap kejap je pun

strawberry coklat yg sgt yummyy..

jenjalan kat Kea Farm sebelum balik
beli jagung dan keledek yg mertua kirim
dan ada gak strawberri dan sayur sikit

siap mintak kotak sebelum balik
nasibla naik van dan byk space utk letak barang
ni bkn aku puye.. org lain puyer yer..

muka time ni dah xcited giler nak balik
sampai umah kol 5.30 ptg.


2 comments:

Karukord Jagau's said...

alamak dh balik....x sempat nak kirem pokok kaktus :-)

~aYu~ said...

Karukord Jagau's : alamak! ye ke mau kirim.. huhu..