♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Monday, April 30, 2012

JB - Universal Studio Singapore : Transformer 3D Ride yg sgt best!

Masih lagi citer kat USS ni.. Banyak lak citer kan..

Pastu kami ke Transfomer lak.. layan gambar jela.






 


ehh.. tak rotate lak gambar ni.. huhu..
ni staff USS yg amikkan gambar
dorg ada gak guna kamera dorg
nak beli boleh je
we oll beli gak utk kenangan harganya 15 dollar

Pastu tgk Transformer 3D Ride. kali ni aku lak naik. hubby bg chance suh aku masuk biar dia lak jaga anak-anak sbb Echa dgn Ayna takleh masuk.

Amaran keras: yg cepat pitam dan mabuk, yg ada lemah jantung, pregnant takleh naik tau sbb mmg melambung-lambung..

Tak perasan lak time masuk tu waiting time dia 45 minutes. Patutla beratur macam ular kena palu.. ramai betul orang..

 MIL yg nak try gak
dari dia tunggu kat luar sejam.. baik dia masuk gak (mmg muka saspen je.. hikhik)
FIL dan hubby dan anak-anak je kat luar.

 
 camni la keadaannya

fuhh..yg ni mmg best sesgt best wa cakap lu.. 
peperangan ada transformer
mmg melambung-lambung dan terasa jatuh betul-betul bila part nak terhempas tu..
pakai spec 3D mmg betul-betul terasa yg kita berperang dgn robot jahat tu
macam nak naik lagi..
rugi hubby xdpt rasa naik ni
nak beratur panjang yg tak larat tu

lagipun dah dkt jam 6 ptg..
ada sejam lagi utk shopping


dah suntuk sgt masa 
jalan cepat-cepat nak gi Universal Studio Store nak beli souvenir

2 comments:

Anonymous said...

I all the time used to read piece of writing in news papers but now as I am a user of net thus from now I am using
net for articles or reviews, thanks to web.

Feel free to visit my weblog; Las Vegas Refrigerator Repairman

Anonymous said...

I always spent my half an hour to read this webpage's content all the time along with a cup of coffee.


Feel free to visit my site: private air charter uk