♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Monday, April 30, 2012

JB - Universal Studio Singapore : Ancient Eqypt & Sci-Fi City

Kat Ancient Eqypt betul-betul terasa seperti di Mesir dgn patung-patung dan piramid.






Kalau nak rasa naik indoor roller-coaster leh la naik Revenge of The Mummy. Echa tak leh naik sbb petugas tu kata very speed roller coaster.. So, yg naik hubby dgn adik-beradik jela.  Aku pun kecut nak naik biler cakap camtu.. Nak naik ni kena tinggalkan beg kat locker.

Hubby kata kat dalam tu gelap gelita pastu dia puye roller coaster mmg laju giler.. mmg kecut perut la..
 

Nak naik roller-coaster yg lagi mencabar leh la naik Batterstar Galatica. Ada biru  CYLON dan merah HUMAN. Hubby dan adik-beradik dia naik dedua.  Dorg kata best giler dan tak takut pun sbb dia puye seat mmg comfortable betul dan melekap kat badan.. Time ni rasa rugi lak tak try.




 mana la tak kecut perut kalau tgk aksi terbalik ni..

hubby sampai skrg kata best naik ni tak macam kat Genting.. jeles tau..
siap kata rugi tak naik lagi sbb tak ramai pun orang time tu

Echa yg kepenatan
 
tang pose gambar ni je yg aku suka.. 

No comments: