♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Sunday, April 8, 2012

Dah Mula Rindu

Now at Cameron Highlands ada meeting kat sini.. jauh benor bermeeting kan.. tempat sejuk dan fresh dgn harapan dapatla idea yg bernas dan fresh.. huhu..

Today ari kedua kat sini. malam tadi alhamdulillah dapat tido dgn lenanya.  ada lagi 2 hari lagi boleh balik.. rindunya dgn hubby dan anak-anak ni.. asyik tgk gambar dorg je. semalam sampai sini kol 12 tghari. Kol 3ptg baru start meeting sampai kol 7 malam. pastu malam free n easy. so malam tadi gi pasar malam kat Brinchang la. Sebab baru je gi bulan 12 tahun lepas, dah tau la mana nak beli bunga yg murah, nak beli keledek yg murah.. jagung.. ni sbb mertua dah kirim awal-awal.. rasanya kat Kea Farm ada gerai yg jual murah.  ntah bile dapat beli pun xtau. sbb hotel ktorg ni mmg kat Tanah Rata. tp, plan nak pegi esok atau Selasa. harap dpt setel awal leh la berjalan. jgn lak ada yg jeles sbb bkn ktorg nak ke sini pun. ni pun KP ktorg yg prefer gi sini.. lagi best kalau dapat jenjalan dgn family.. (mood sedey la pulak)..  td taye kat hubby dia kata echa la tetiba emosi lak taye mama dia.. yg ayna ok je.. 


3 comments:

Karukord Jagau's said...

rindu mama dia la tu....
oh ye...! slmt bermeeting hehhee

Golden Rose said...

bestnye meeting jauh2 but yg tak bestnye kene tahan rindu kat family

~aYu~ said...

Karukord Jagau's : time kasih.. dia rindu memain je tu.. tetiba je sedih pdhal time kol happy je dgr galak tawa.. huhu.