♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Wednesday, April 18, 2012

Birthday aDam & YaYa

Sabtu lepas kakak wat birthday celebration utk birthday anak-anak dia. Wat kat umah mak. Sekali dgn kenduri doa selamat untuk anak sedara yang akan exam PMR dan SPM tahun ni. ramai tu..

Nasib baikla takde outstation time tu cuma pagi tu kena gi school echa ada parent meeting lak dgn teacher. Nak gak tau Echa camne kat school dia. Yela.. 2 bulan pertama asyik nangis je.. skrg ni tgk dh ok sikit.

time kat tadika echa
tgh tunggu nak jumpa teacher Ekin
tersgtla ramainya ibubapa nak jumpa
mmg dah ada jadual masa tp ramai yang tak follow
aku mmg datang tepat je dgn time yg teacher bagi
alhamdulillah teacher kata Echa dah abiskan keje yg teacher bagi
kalau dulu asyik tak siap je
tgk hasil kerja dia rasa sejuk je hati ni
pandai je dia kaler-kaler

pagi tu ada marhaban


lauk yg sgt sedap
amik catering je
cuma keladi asam rebus je ktorg masak (faveret family ktorg)


si bambam Amira

hubby dan Echa
makan dulu sebelum tetamu datang

khemah purple pink

echa posing dulu sebelum bertukar.. birthday party kita pakai gaun lak

 banner utk birthday boy and girl
plan nak DIY
tp sbb asyik outstation dan tersgtla bz
aku design pastu hantar kedai utk print jek..
kalau design sendiri cepat je siap
harga pun murah

kek birthday Adam

kek birthday Yaya

 buah hatiku.. Ayna..



dgn my mom.. sayang mak!
 


 
kalau ada peserta paling sporting tentula jatuh kepada Amira... hehe..

sgt happening!!


budak comot mama..
Aya ni sgt lasak
dia sibuk je nak makan sendiri
dah makan sendiri tu tau-tau jela mesti comot kan..

 fuhh.. penatnya mengalahkan wedding lak
abis majlis kemas-kemas pastu terus tido....

happy birthday hero dan heroin.. Adam dan Yaya
makcik sgt sayang korg..

2 comments:

lia said...

meriahnyer birthday party... siap ada bunting lagi..

~aYu~ said...

lia : mmg meriah.. happening sgt.. hehe