♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Thursday, March 8, 2012

Sebab saya lewat arini..

Sejukkk.. hujan yang tak berhenti sejak petang semalam sampai skrg wat aku menggigil kat opis ni... makin bertambah la batuk dan selesema ni. plan pagi ni nak kuar awal sbb nak ke PICC perhimpunan bersama PM kita. naik van jabatan kena ready kat opis jam 7.30 pagi. time tu nak kuar simpang umah pun dah jem.. banjir..  sampai opis kol 8.45 pagi.. 
tak dapat la nak dengar Dato' Seri Najib berucap. dengarnya nak umumkan kenaikan gaji baru perkhidmatan awam.. harap tak mengecewakan macam SBPA yang diumumkan tahun lepas... ada ke tak ekk? huhu..






No comments: