♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Tuesday, March 20, 2012

pepagi dah dapat hadiah birthday

Bangun pagi tadi dgn senyuman sbb nak ari yg bahagia ini ceria dan hepi jek. Ikutkan dah apply cuti tapi xjadik. keje la gak..

On the way gi keje ikut Jalan Tun Razak sbb kuar dari tol AKLEH. Biasanya ikut DUKE Setapak. Tgh lalu tu tetiba dengar gedebukkk kat bumbung kete ni.. aduh.. apa lak yg tu? bunyi kuat macam batu. hubby dah bising².. remuk la.. apa la.. kete belakang kami pun siap berhenti tgk atas.. tp dia terus jalan je.

Berhenti kat tepi jalan nak tgk.. abis berderai batu bumbung kete kami. kat situ tgh wat construction. Hubby pun terus gi kat pekerja indon tu nak jumpa bos dia.. tp bos takde.

Ada gak yg dtg kat kami.. siap suh jumpa bos pekerja tu. mmg hubby dah pegi serang dulu la.. ada staff situ suh kami gerak je sbb kete takde apa. Mmg la takde apa. Nasibla tak remuk ke, kena tingkap ke, cuma nak warning jela wat keje tu hati² la jgn la hayun nak pecahkan batu kuat-kuat. dah la tepi jalan mmg kete byk lalu-lalang. sebelum kete orang lain kena lg teruk, baik kita warning dulu kan..

lepas tu terus ktorg gerak.. syukurla tak kena cermin tingkap. kalau tak sure retak berderai.. hmm.. pepagi dah spoil mood tau..

nasibla batu kecik².. ada calar sikit tp leh polish..
kalau batu besar sure remuk bumbung kete ni..
kalau berderai tingkap ke remuk ke.. selain claim insuran tunggu surat saman dari i jela..  

No comments: