♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Thursday, March 22, 2012

Menang Lucky Draw??

Baru je tulis kat sini wish utk birthday tahun ni salah satunya nak lucky draw holiday mana-mana kan.. alih² tadi dapat kol dari Palace of Golden Horses yg aku dapat lucky draw tu. Isi borang time gi Matta Fair aritu..

Aku mmg jenis susah nak percaya kat orang dan tak suka layan bila ada kol gini.

Tp, bile dia kata dapat 3day2night stay kat 4 hotel kat kajang, PD, Langkawi dan Cameron Highlands. Kena pilih satu je.. tak kena bayar apa pun. Aku taye byk kali ada payment x.. dia kata xde cuma kena bayar parking kete jela.. So, aku terus jela melayan dia ni..

Tp syarat nak redeem baucer tu kenala datang sana husband and wife. Dia bg invitation code so time dtg sana gi bagi code tu kat org kaunter.. ada makan dan minum dan dia akan bwk ronda-ronda keliling hotel dan ada free medical check-up.. waktu leh collect baucer kol 3 - 4 pm dan 7 - 8pm saja. Aku cakap je aku akan pegi kol 7 - 8 pm...

Mmg seronok bile di offer dgn benda yg free ni tp aku tau mesti kena bayar puyela.. Datang sana sure la kena dgr taklimat dia.. mesti dia suh daftar jadi membership... kan.. kan.. Ingat senang² ke nak bagi free ni.. Jgn² sume yg isi borg tu sume dpt kol camni. kalau takat nak bg baucer pos jela kat umah kan.. aku siap bg full address umah lagi..

Jawapannya.. mmg takla..

5 comments:

IntaNBerliaN said...

ada udang disebalik mee kot..hihii

SumeSakan said...

Tahniah doa dah termakbul...tp macam awak cakap lah mesti ada something kan nak kena datang husband & wife segala...selalunya ada give n take la kllu cam nih...klu betul nak bg cam awak cakaplah pos je la kan...hehehehe

~aYu~ said...

@InTaNBerliaN : betul tu.. mesti ada puyela.. sy mmg xnak pegi pun..
@SumeSakan : hehe..tp xnakla dapat dgn cara camtu.. ni pun siap dpt msg 2 kali kena dtg laki bini gak.. supaya senang nak pengaruhi dua² sekaligus. kang kalau datang sorg, mestila kena taye bini/hubby dulu ye tak..

Ayien Azreen said...

Tahun lepas dpt call yg sama... dr. Tempat yg sama... hehehe...

~aYu~ said...

mmg strategy dorg la tu.. dah google kat internet pun mmg ramai dah dapat kol dr dorg.. akak kat opis pun dah penah pegi sana dgr taklimat tp dia kata dorg xpaksa pun join membership tu..