♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Saturday, March 17, 2012

Matta Fair 2012 @ PWTC

Tak ke mana minggu ni? kalau boring taktau nak kemana leh la gi ke Matta Fair yg start semalam hingga esok.. macam-macam offer menarik pd yg suka melancong ni.. aku awal-awal dh apply cuti sbb nk pegi sini.. semalam first day matta fair ni start kt PWTC. gi dgn hubby dan bwk sekali anak-anak sbb mertua pun nak jalan gi sogo. time ktorg sampai takla ramai org sgt. so, leh jalan dgn lapang. mcm ktorg yg suka jenjalan ni mmg excited la dgn pakej-pakej yg ada tp sbb xtau bila nk pegi tu just amik dan kumpul2 pamplet jela. kalau yg tau nk mana dan dah beli tiket flight mmg mudah la kalau ke sini..

ada amik gambar tp tak rajin lak nk upload kt sini. nanti la upload k..


No comments: