♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Sunday, March 4, 2012

Makan Angin..

Teringin nak makan seafood especially udang.. nak makan butter prawn. nak makan kat umbai jauh sgt. kat KL ni taktau kat mana udang yg besar-besar mcm kt umbai tu. kalau udang, kecik je.. harapkan tepung je tebal.  ajak adik dan wife dia join sekali. plan nak makan kat area port klang la. tp, tak jadik sbb kakak dan family hubby dia pun makan situ. kang ktorg ada susah lak kena la belanja ktorg sekali ni. hukhuk.. teringat lak kat JJCM ada pegi kat satu tempat medan ikan bakar cam umbai tu kat Look Out Point, hulu langat. ktorg gi la sana. time tu kol 10 malam. dgn jem dan ujan, sampai sana kol 10.45 malam. tp, kecewanya sampai sana sume takde. yg ada ikan talapia je. eerrkkk.... awal lagi nape sume dah abis.. kan malam minggu. dia kata malam tu ramai orang..  ke korg yg beli sikit je ni.. kesian tau.. perutn pun dah masuk angin.  ni baru namanya makan angin..anak2 dah tido. ujan pulak tu. lastnya gi makan western je kat Selayang.. tp, nanti nak gak makan udang... mengidam orang yang buncit bkn bunting tau..

2 comments:

sakila's craft said...

kalo dah namanya hujung minggu, semua benda habis cepat...kesian kat u...sabar yeeee

~aYu~ said...

@sakila's craft : hehe.. siankan xdpt merasa.. xpe, nanti cuba lagi.. hehe