♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Friday, March 9, 2012

Lunch Dgn Ex-Bf

Salam Jumaat..

Semalam puye citer.. baru arini nak update.. hehe..

skrg ni malas tul nak kuar lunch. bkn diet, tp sbb malas tul. kalau agak lapar tu tapau pisang goreng je. balik umah baru makan kaw-kaw kat umah MIL..

semalam pun ingat nak landing je kat meja ni tp hubby kol lak ajak makan sbb dia kat area opis aku jek. aku terus jadik je..

ktorg makan kat area kg pandan. dkt je dari opis aku ni. nak makan daging salai masak lemak... dari kenyang terasa lapar la pulak.


restoran masakan nogori
time lunch kat sini mmg ramai orang
mmg sume masakan gulai lemak cili api

ni aku puye
daging salai semata-mata..

ni dah masuk lunch ni rasa lapar la pulak..

hubby puye..

so, lunch ni tgh pikir nak makan kat mana ni.... hmmm...

No comments: