♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Thursday, March 1, 2012

♥ Lovely March ♥

Salam. Mac datang lagi.. Alhamdulillah.. masih diberi kesempatan untuk bernafas di bulan ini.  Bulan yg penuh celebration wat aku. bulan yang sgt special.. seronok tgk kalender sendiri banyak pangkah-pangkah..



9/3 - our 5th anniversary. 
10/3 - birthday ayahanda kesayangan
16/3 - 1st birthday Ayna.. yeay.. she will turn 1..
20/3 - my birthday ke-29.. still muda lagi u.. masih dalam 20-an..
28/3 - birthday hubby ke-29

moga dapat celebrate dgn gembira dan penuh kerahmatan.. amin..

8 comments:

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

wah best suami isteri& anak boleh sambut besday bersekali..

20-an mmg masih mudah lagi.., kita dah nak masuk 3.2 series dah..huhu..

izzah said...

banyaknya important date bln ni...moga diberi rahmat oleh Allah selalu...amin...

AdanyaKauUntukku said...

wahhh banyak date special
ila pun ada 2 date special bulan nieH

aReLaN said...

wow...banyaknya tarikh bersejarah bulan ni.dah masuk 5 tahun.moga berkekalan sehingga hujung usia.amin..

inazamri said...

wah ramainya sambut bulan 3...mesti meriah nnt.Anak no.2 akak lak sambut bday 31 mac ni tp akak suka yg warna kuning tu..time tu la akak nak amik cuti dok umah rehat2 dgn anak2.

~aYu~ said...

@Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY : tula excited bulan ni.. tang anak tu mmg plan nak bln 3.. huhu..
@izzah : bln 3 mmg bln yg best.. insyaallah..

~aYu~ said...

@AdanyaKauUntukku : ila pun ada gak yer.. sama la kita kan.. hehe..
@aReLaN : alhamdulillah.. thanks yer.

~aYu~ said...

inazamri : yela.. warna kunig tu yg plg best.. cuti sekolah.. byk program dah plan ni..