♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Tuesday, March 27, 2012

HR Bowling Tournament

Sabtu lepas, opismate ajak main bowling. Suka-suka je.. Ni utk cawangan HR jela.. Saja nak hepi-hepi. Wat tournament kecik.. aku dah lama giler tak main bowling. couple pun leh join awal-awal dah daftar nama hubby. hehe.. padahal dia pun dah lama tak pegang bola bowling..

Sebelum tu ari Jumaat tu gi beli barang utk hadiah utk lucky draw dan hampers.. dah tau dah hadiah apa.. ehehe..

Main pun kat Selayang Mall.. dekat jek dgn umah. mana yg jauh tu sian la.. Booking kol 2 pm so kol 1.45pm ktorg dah sampai sana. 

Sume sepakat nak pakai baju biru.. saja je kasi meriah la skit..

takde yg sampai lagi kite posing jela Echa

aku dan dia..
fuhh.. time ni nervous lak sbb lama tak membaling..

antara hadiah-hadiahnya
ni hasil dari duit tabung ktorg dan ada juga yg bos sponsor

our 'cheer girl / pom pom girl'

cabut undi dulu..
nak kumpulan dgn hubby!!!!!

ehehe.. ala.. ni xyah nak strict sgt la..
memula dapat kumpulan lain tp lastnya dapat gak nak geng dgn hubby.. huhu..


sume yg main..
ada HR, ex-HR dan ada gak yg ktorg jemput..
ada juga couple memasing.. ;p

time ni Echa dah sibuk ajak balik
nasibla tak bawak si kecik Ayna..

aku pun dah penat sgt sbb main 3 games..
dari tak longkang ke longkang gak..

ada 20 orang so divide to 5 kumpulan
aku dan hubby group 3..

ok.. acara membaling pun bermula
sbb aku dan hubby je bawak bola sendiri so gaya kena la lebih
tak terer takpe janji ada gaya ok.. ahaks.

abis pun main..
time utk kira markah
time tu lak sistem break down so kenala back up kira manual

time acara bg hadiah oleh boss HR ktorg yg baju merah tu..
 group aku dapat no. 3 bg kategori kumpulan..

group dapat no. 2

group dapat juara.. congrats korang..

dan..

juara individu adalah............... 

en Izwan.. (hubby aku ler).. yeayyy..

time ni hubby gi toilet tukar baju berpeluh giler dia
takpe, bini dia dgn rela hati and muka x malu amik hadiah kemenangan ni.. hikhik..

 

alhamdulillah.. aku dan hubby dapat hadiah lucky draw..


okla.. nak balik dah.. lapar.. lapar.. lapar..

dgn Kak Mah dan anak dia Atikah yg sungguh istimewa..

makan dulu kat chop n steak
lapar giler..


sampai je umah Echa dah x sabar nak bukak sume hadiah..
hehe.. dapat teddy bears.. cute je kan.. sdg elok la utk Echa

enjoy sgt bila ada event camni dan yg penting sambil join aktiviti cawangan dapat gak bersama family.. ♥♥


No comments: