♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Thursday, March 15, 2012

Family Day @ Felda Residence Hotspring Sg Klah Part 3

Lepas mandi-manda kat pool tu, dah tak sabar nak gi kat pool besar lak.. tapi tgk langit cam mendung jek. dapat mandi kejap pun takpela. gi sana naik kete. kejap je pun.. kalau parking kat luar kena la naik trem nak masuk dalam ni..

kalau visitor yg tak tido sini kena bayar tiket. tapi tak sure la kalau menginap sini kena bayar dapat diskaun atau tidak.. sbb ada orang dah tlg uruskan..

dewasa : RM10.00
kanak-kanak : RM8.00



leh mandi kolam start 9 am - 7 pm

setengah jam sampai sini dah ujan pulak
lebat lak tu

ada khemah besar leh la teduh kat sini


mak yg sporting pun join mandi gak
caya la mak!! 

 
asal lak anak mama ni.. ni sbb penat + ngantuk la ni.. 




kakak-kakakku konon nak bawak mak nak temankan mak
risau tenggelam la..
last-last yg tenggelam dorang la, mak rileks je bangun.. haha..


xmandi sbb budak kecik ni..
Ayna dah ngantuk sgt.. tido dia kat situ..

kebasahan...
so, reramai naik ni yer..
basahla kete i nanti.. ehehe..
 



sebelum balik villa kite pose reramai dulu.. hikhik..
kan best kalau abah pun ikut sekali..
ni dia nak stay kat villa je nak jaga cucu katanya..

malam tu makin kecioh dan havoc la sbb ramai yg dah datang. alang dan adik laki ku pun siap bawak mak mertuanya sekali. dah mertuanya dkt je kat bidor dia bawakla sini sekali.

mulala aktiviti bakar-membakar..

 
 muka wajib kalau aktiviti gini..
 

celebrate birthday ayahanda sekali..
 tiramitsu secret recipi


kecoh dan happening..

 happy birthday abah!
moga dipanjangkan umur dan murah rezeki..
we luv u so mucccccchhhhhhhhh
he's so happy bila tgk anak² happy berkumpul camni


 tkg sibuk.. nak gak potong kek gak
ktorg pun birthday Mac gak tau.. ehehe..


 switch on heater lak..
panas berasap..
manyak syokkk..


acara rendam kaki beramai-ramai..
tenang je rasa..
malam tu ada twinkle-twinkle little star kat langit..
sgt cantik suasana tika tu..
sesuai utk bermadu kasih.. huhu..



   

puas dah rendam kaki, perut pun kenyang, hati manyak senang, ngantuk la pulak..
mak mertua apis yg dari Bidor pun join sekali. kebetulan dia pandai mengurut mmg keje mengurut la.. mak pun seronokla leh mintak dia urutkan..
mana yg tido hotel, kenala balik hotel.. rugila bayar tak tido situ..
aku terus tido dgn nyenyak.. esok pagi nak bangun awal nak masak nasi lemak..

sambung..
 

4 comments:

lia said...

Ya Allah....

seronoknyer dpt wat aktiviti gini....

~aYu~ said...

@lia : mmg seronok.. xtaula bila lagi leh gini..

fieda said...

jelas tergambar keseronokannya...

~aYu~ said...

@fieda : ye.. mmg hepi sgt.. smpi skrg pun terasa lagi.. :)