♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Wednesday, March 14, 2012

Family Day @ Felda Residence Hotspring Sg Klah Part 2

Lepas tgk bilik hotel, terus ke villa. kena la drive kalau nak ke villa ni sbb jauh skit. first time ktorg ke sini so mmg tak sangka yg hotel dan villa jauh.. next time pegi kena amik 2 villa gak la.. kalau takde gak, 1 villa pun ok gak.. 1 villa utk 8 orang. ni kalau 3 bilik la. sumbat je ramai-ramai.. huhu..

villa ni ktorg menginap
untuk bilik hotel rate dia RM200++.
kalau villa 3 bilik harga dia RM1000++.
tak sure sbb harga cuti sekolah ni..

utk villa dapat pas kete camni
hotspring tmpt mandi-manda dkt dgn kawasan villa
untungla kalau menginap sini dapat parking kete kat dalam
kalau tak, kena parking kat luar pastu kena naik trem la


mmg besar villa dia
leh parking byk kete
dapur leh masak
tp ktorg angkut segala benda kat umah tu
periuk, rice cooker, blender, mangkuk.. complete.. haha

macam nak duduk lama je.. padahal 1 malam jek.

masterbed room.. mmg besar
ada bath tub
tiap bilik ada tilam spare..


ada kolam.. mmg privacy tul keliling tembok
ada heater kalau nak panas



makanan yang ada.. spaghetti, kari kepala ikan..

dah takleh sabar, terus nak terjun kolam



hehe.. pose je dulu..
geram tgk budak-budak ni mandi

kat sini pun ada hotspring yg macam waterpark la.. petang baru ktorg ke sana....

2 comments:

lia said...

wallaaaa happening tol tmpt ni... private pool tu yg plng mahai tu...

~aYu~ said...

happening kalau ramai join.. rasa kalau tak ramai sunyi jela.. tp mmg best. tula pool tu mmg privacy rasa nak rendam² dgn hubby berduaan jek.. hoho..