♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Tuesday, March 13, 2012

Dari Si Dia..


anniversary aritu si dia bagi ni.. 
amik aku dr opis dan dia terus bg ni.. hehe.. thanksssss my love..
teringat lak time bercinta dulu every week kalau balik umah dari hostel.. si dia amik mesti dgn bunga..

Echa main dgn bunga ni konon bf dia yg bg..

ayna lak tak pandang langsung bunga ni..
time ni dah ready nak gi holiday..
family day dgn family aku..
celebrate anniversary sekali..

6 comments:

Karukord Jagau's said...

waaaaaahhh.....! romantik tuuuuuuuu

~aYu~ said...

Karukord Jagau's : haha.. sesekali beromantika la..

aReLaN said...

hepi anniversary kak ayu.moga terus berkekalan sampai ke akhirnya.amin...

~aYu~ said...

@aReLaN : tq so much arelan.. amin..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

wah dapat bunga..bestnye..
setakat ni hubby eija x pernah lagi bg bunga, zaman bercinta pun x pernah dia bagi..dia kata bagi bunga pastu layu..watpe..(sbnrnya x romantik..huhu)

anyway happy anniversary
moga kekal bahagia selamanya ♥

~aYu~ said...

@Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY : hubby sy rajin bg bunga time bercinta dulu tp dh kawin ni kurangla bg bunga.. sy pun xkisah asalkan dia ingat sudahla.. thanks yer.. :)