♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Friday, March 2, 2012

Daftar Darjah 1 Online

Salam Jumaat..

Pagi-pagi masuk opis je terus daftar online Echa untuk Darjah 1 sesi 2014. Dah daftar ni lega la sikit hati ni. senang je pun. masukkan je beberapa maklumat kat situ nanti terus print je. ni untuk yg dok Selangor je tau. negeri lain takyah sibuk-sibuk nak online gak.. hehehe..





Selepas daftar online, kena buat pengesahan maklumat kat sekolah yang dipohon dalam masa 14 hari. Nanti kena bawak Bil Utiliti, IC ibu bapa, surat nikah ibu bapa.

bila daftar ni terasa cepatnya Echa ni dah nak sekolah darjah 1. alahai.. nanti dah takleh enjoy sgt la..

p/s : peringatan untuk mama dan papa dia jangan asyik pk nak holiday jek..hmmm..

2 comments:

aReLaN said...

negeri lain takde yang online eh??

~aYu~ said...

@aReLaN : wat time ni Selangor je yg guna online. tp leceh gak still kena dtg sekolah gak. ntah apa-apa ntah.