♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Tuesday, March 20, 2012

20 Mac..

Tersebutla kisah peristiwa 20 Mac... tepat jam 7.58 malam di Hospital Bersalin Kuala Lumpur.. 29 tahun lalu.. lahirlah seorang puteri yang cute dan cantik bernama...... ayu la sangattt.. ehehe..

oucchh.. dah 29 tahun ku rupanya. dah apply siap² cuti pada tarikh ni sbb taknak kejadian 2009 berulang. time besday ari Sabtu tp kena OT kat opis lak.. hampa dan kecewa je sbb balik pun dah lewat malam. hubby dan family tunggu nak potong kek tp kesudahannya aku balik dorang pun dah nak masuk tido..

tp cuti arini kena jaga si kakak Echa yg demam campak. sian anak mama ni.. takpela takyah kek dan celebrate sbb Echa kena pantang makan. sian dia bila orang makan sedap² dia xleh makan lak..

so, my wish..

  1. menang peraduan ke lucky draw kalau leh dapat baucer percutian ke mana-mana.. fuhh.. best..
  2. dipanjangkan umur..
  3. dipermudahkan segala urusan..
  4. nak bersama-sama anak-anak je..kalau boleh la.. macam kes nak jadi full housewife je..huhu

 

2 comments:

lia said...

happy 29th birthday, dear...

semoga impian & harapan d makbulkanNYA, amin....

~aYu~ said...

@lia : thanks darling.. amin.. ;)