♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Friday, February 17, 2012

Rasa Nak Menjerit

Arrgghhh.. saat dan tika ini aku rasa nak wat kat bawah ni..
 
 

aku nak menjerit kuat-kuat..
biar hati ni rasa puas
biar sume org tau yg aku dalam tekanan

aku sdg stress..
aku alami gangguan emosi..


kekadang ada masa aku nak menangis
aku nak luahkan pada sape-sape
tp, sape org tu? 
sape yg leh kita percaya utk tidak luahkan pada orang lain..

aku rindu kawan aku.. BFF aku.. nasibla ko jauh di Penang..

hubby jela jadi tempat aku luahkan perasaan..

dan juga di sini..

tak best ada perasaan begini


rasa aku kena naik benda-benda ni la
baru ada can nak jerit kuat-kuat..

 naik roller coaster
last naik 5 tahun dulu

naik solero
tak penah naik

buat bungy jumping 
tak penah try lagi 

punching bag pun ok kot..
iyahhh..iyahh..


nasibla balik umah terus leh switch kpd happy..
mood bahagia

bahagia dgn kehidupan aku mempunyai suami dan anak-anak..

7 comments:

Kakzakie said...

Ayu boleh saja kalau nak jerit. Ambil bantal tekup kat mulut dulu. Tapi jangan sampai terkeluar anak tekak sudah:)

LiErOSe~QiEmi said...

setuju... anak2 la yg buatkan marah jadi sejuk... hihihhi

~aYu~ said...

@Kakzakie : ooo camtu ke. kena bantal yg mmg tebal puyela. tenkiu yer..
@LiErOSe~QiEmi : walaupun kita tgh marah bile tgk muka anak, rasa marah tu hilangkan..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

stress dgn tempat keje ke?
xpe nangis jerk, nangis pun dapat kurangkan stress kita..

~aYu~ said...

@Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY : ye betul. org kata keje gomen ni senang. tp sebenarnya dpt tmpat cam sy ni mmg stress.
mmg menangis je yg mampu sy wat. slalu kat toilet jela.

adyna said...

xpe..rileks2 cool nak jerit jerit jer ;) ilang stress

~aYu~ said...

@adyna : tula.. tunggu time je ni.. pastu baru lepaskan jeritan..