♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Friday, February 10, 2012

PD Part 5 : Nak Balik Daa..

Byk la pulak part PD ni.. menyampah lak korg baca kan.. huhu.

Hari ke-2 pagi² dorg dah terjun laut. MIL pun mandi gak.. Aku dan Ayna je yg xmandi.. main² pasir jek.



hubby ajak berkayak
kali ke3 aku berkayak
sejam RM15.00
sbb tak ramai org
adik yg jaga tu bagi RM15.00 kayak la sampai penat..
10 minit dah penat..
tukar dgn adik ipar lak.. huhu

dh penat berkayak
balik apartment balik
tgk Ayna dah rendam dalam pool
terus nangis nampak mamanya..

tak padan dgn demam..
camne la nak baik demam kalau sume bedal

Kol 11 pagi dah siap² kemas nak balik.. esoknya keje kenala balik awal. manala tau jem ke kan..
check-out kol 12.00 tp kol 11 pg dh siap kemas sume
aku tak suka kemas last minute..
taknak kelam-kabut kemas kang ada je benda tertinggal

dah kemas sume
MIL pun ajak check out awal
kol 11.30 pagi dah check out

kak ipar dah gerak balik KL dulu
FIL ajak singgah Teluk Kemang
aku xsanggup nak berpanas kat Teluk Kemang tu
gerai-gerai baju sure panas kan.. leh wat aku lemas
nasibla hubby pun xnak singgah
ktorg terus gerak je



Cakap dgn hubby teringin nak pegi Muzium Tentera
tak penah pegi
asyik lalu tgk kete kebal je
hubby on je..

tp, pegi gate tutup je..
dorg ni cuti thaipusam ke apa ni?
rupanya Isnin - Selasa tutup
buka pada Rabu - Ahad je..
takde rezeki nak masuk dalam bergambar dgn kapal tentera yg besar² tu..





snap dr pintu gate jek.. huhu..







amik gambar kat luar jela

Tak caya lak tak jem langsung highway. sampai gombak kol 1.30 ptg.. 1½ jam je..

Hmm.. next holiday next month la cuti sekolah lak.. yes.. tak sabar dah ni..

4 comments:

shiemz said...

Wahh...dasat.... berpart2... hahhaa

Zarul said...

naper merah jalannyer

~aYu~ said...

shiemz : haha.. sambil layan hrmis yg slow sambil update blog ler..

~aYu~ said...

Zarul: thanks abg zarul singgah blog sy ni..
spjg jalan dpn kem tentera tu mmg merah.. xtau la nape.