♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Thursday, February 9, 2012

PD Part 3 : Petang Di PD

Dah puas camping, lelama jadi tak selesa sbb Ayna dah start meragam. Ngantuk.. tp xnak tido letak kat bawah. Nak kena baring kat lengan jek. Lenguh jadinya.

Kol 1 ptg, family hubby pun sampai. MIL kol dah leh check in awal. Tak sabar dah nak mandi.. tak puas mandi kat toilet situ, tak bersih je rasa. nak baring-baring, nak kasi lepas Ayna.


apartmen ktorg biler ke sini..
ada 2 bilik
Tanjung Biru Apartment
okla janji leh masak
kali ni dh strict.. tak macam dulu ramai leh sumbat
kali ni 1 umah limit 7 org je
kalau lebih kena bayar RM30.00 sorg..

kali ni dpt betul² dpn swimming pool

Aktiviti petang di PD, mandi-manda lagi la.. sume mandi kecuali MIL dan aku.. teringin nak mandi tp biler pikirkan si kecik Ayna terpaksa lupakan niat tu..


tenang dgn pemandangan camni





bawak Ayna di main kat playground

sambung lagi yer.. huhu..

2 comments:

aReLaN said...

menginap katne ni kak???

~aYu~ said...

aReLaN : kat Blue Lagoon apartment.. okla sini.. sume ada..