♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Friday, February 3, 2012

Jumaat! Selamat Bercuti Korang!

السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة

Kejapnya dah Jumaat. Nak cuti balik dah. Cuti lama lak tu. 4 hari tu beb.. Apa plan korg? Mesti macam² plan kan. Aku cuti kali ni harusla berjalan². kalau dok umah lelama, leh sawan aku.. huhu..

Kalau CNY arah Utara, kali ni gi Selatan jek. Mana tu? ehehe.. nantila kita bgtau. Mesti ada puye entry nanti.. huhu.. ada ko kisah?

Rehat lama taktau nak ke mana. Cuaca arini pun mendung je.

Tergoda dgn blogger aReLan yang celebrate birthday kt secret recipi, aku ajak geng lunch kat situ gak.. dkt je dgn opis pun tp nak berjalan semput gak tu sbb kena seberang jalan dan berbukit-bukit.. geng mmg sporting menurut perintah je.. huhu.. thanks korg!

Tergoda nak makan kek Indulgence sebenornya.

Konon nak makan kek je, tgk menu aku ter order Chicken Grill Mushroom..

dgn Shuea yg darah manis
muka² kena paksa jalan nak ke sini.. huhu.. Izan dan Ayu..

chicken grill mushroom tukar rice pd fries
tak abis pun
kenyang giler

Mmg makan je lunch ni.. nak jalan Pavillion malas la pulak (malas nak tgk barang kang terbeli lak)..

6 comments:

aReLaN said...

sori la ye atas godaan itu.hehehe..selamat berhujung minggu

Si BuDaK KaChAk said...

ala...esk keje lg la wlaupun 1/2 day...

aKSARAfENDI said...

brjlan ke mana tuh?
selamat bercuti..

~aYu~ said...

aReLaN : ehehe.. nanti goda la sy lg (erkk goda dgn makanan tau..)

~aYu~ said...

Si BuDaK KaChAk : xpe.. nasibla 1/2 half day je kan..

~aYu~ said...

aKSARAfENDI : ala, gi jln pee dee je.. budget sikit.. mandi laut