♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Friday, February 17, 2012

Introducing Dahlia Aqilah

Alhamdulillah.. semalam 16 Februari 2012 aku dapat anak baru. Baby girl lagi.. Tak cukup bulan. Lahir pd 34 minggu tp leh tahan semangatnya. Berat dia 3.06kg.

Eh.. bkn anak aku. Ni anak sedara belah aku yg ke-13. Cucu yg ke-15. Cucu perempuan ke-10. Cukup team utk main netball ni.

Tak sabar nak tgk baby, pas abis keje ktorg terus ke specialist HUKM.

Ktorg sgt teruja dgn kelahiran Dahlia Aqilah ni. dah ada nama siap². senang leh terus panggil nama.

Ni anak abang aku. 7 tahun kawin, baru dapat anak.. mmg happy giler..

Dahlia Aqilah
abang nak nama bunga, tu yg letak Dahlia
Aqilah, yg cerdas pandai
putih melepak
geram..

aii Aqilah.. ni makcik ayu..
leh geng dgn Ayna nanti..
alahai biler pegang baby kecik camni rasa nak ada baby lagi la..
time ni dia tido je
senang je jaga..

kekawan.. doakan pasni ktrog dapat baby boy lak k..
nak boy pulak..


2 comments:

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

alahai comelnye baby..
geram tgk baby..
insyaallah moga tercapai impian ayu untuk memiliki baby boy,
eija kalau ada rezeki nak baby girl pulak..

~aYu~ said...

@Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY : amin.. tula. teringin nak baby boy lak pasni. harapla dpt boy gak.
ayu doakan moga eija dapat baby girl. amin..