♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Thursday, February 2, 2012

Echa.. Adik Baru..

السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة

Adik? Echa akan dapat adik lagi ke ni? jeng..jeng.. jeng..

Ni time lepak dgn Echa seharian kat umah semalam. Boleh lak dia mengeluarkan idea merepek ni..

^
^
^

Echa : mama, tadi Echa gi umah kawan Echa tu
Aku : ye.. best ke?
Echa : uiihh mama.. ramainya adik dia mama..

kawan Echa ni ada adik 3 orang semua kecik² beza setahun jek.. huhu..
Aku : hahaha.. nape echa nak adik ramai gak ke?
Echa : nak.. nak.. mama.. echa nak adik lagi.
Aku : tunggu la adik Ayna besar pandai jalan yer..  (sambil tgk Ayna yg tgh panjat kerusi)
Echa : esok tau Echa nak adik lagi (sambil pegang perut aku yg buncit ni.. huhu)

Aku : kakak ni adik sorg pun dah bising, ni nak adik lagi lak.. (Ayna kali ni dah berdiri pastu jatuh.. uuwaaa.. )
Adoi.. budak yg lasak ni pun tak terdaya nak layan ni nak tambah sorg lagi.. baru 10 bulan..
Ntah apa² puye citer la kan. entry mengarut tunggu nak balik.. cam gatal je nak baby lagi.. tp Tahun Naga ni macam best lak buat anak kan.. haha.
Oh.. no.. no.. tahun ni nak releks-releks. nak tumpu kat si kecik Ayna puas².. nak holiday.. nak jenjalan..

6 comments:

aReLaN said...

hahahah...agaknya masa saya kecik pon gitu gak kot.tu yang berderet 5 tahun berturut2 mak beranak.

~aYu~ said...

aReLaN : kalau fulltime housewife okla kot.. Steady la mak awak tu.. Huhu..

Si BuDaK KaChAk said...

smoge berjaya...hehehe

~aYu~ said...

Si BuDaK KaChAk : hoho.. macih.. macih..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

hhahaa..bdk2 skrg bijak bercakap,

itula ramai blogger yg preggy thn naga ni, eija rilex thn ni, sbb dh dpt thn lepas, kalau nak preggy lgpun kena jarak 2 thn lg..^_~..

aKSARAfENDI said...

selamat mnambah baby..ehehe si kakak cnfirm suka klo ada adik..bole dibuli2nya nnti..hehehe