♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Friday, February 17, 2012

Dia Buat Aku Ingat Time Aku Kecik..

Salam Jumaat.. 

Arini nak imbau nostalgia zaman kecik²...

Malam semalam, kakak Echa saja nyakat adik Ayna. dia pakaikan kopiah. Ayna lak diam je. Teringat lak yg aku ada gambar pakai kopiah camtu..

Terus tgn ni cepat snap kamera. sbb Ayna tak suka ada benda kt atas kepala dia..

Hehehe...

 
kiri : gambar aku time kecik.. comelnya... ahaha.. tp time ni aku dah umur 2 tahun..
kanan : gambar Ayna. Ayna baru 11 bulan.

tunggu Ayna 2 tahun nak snap gambar camni lagi..
baru leh confirm Ayna ni ikut mama dia ke papa dia..



9 comments:

lia said...

he3 nostalgia yg sama utk 2 keturunan ;p

SumeSakan said...

macam muka mama je nih...hehehe...x pa 2 tahun t tangkap len kasi confirm...huhuhuh

~aYu~ said...

lia : betul tu.. comey tul tgk gambar time kecik² dulu..

~aYu~ said...

SumeSakan : rasa hepi je dgr ni.. sbb kakaknya mmg ikut belah hubby tul..

SumeSakan said...

hehehehe...x pe t 2 tahun kita tgk len...macam saya lah suma cakap anak ikut hubby..x de pun cakap ikut saya...jeles nokss...huhuhhu

~aYu~ said...

@SumeSakan: tula.. mmg terasa hati ni sikit kan kalau org cakap camtu. sebolehnya nak gak carik apa yg sama dgn kita ni.. huhu

SumeSakan said...

Tu la tuh...tang rambutpun jadi lah..hehehehe...nak dengar cerita lawak tak...abg kandung leh komplen apa tau...."anak ang nih satu pun x ikut ang...satu ja abag rasa...tang toootttttt"...cehhh tahulah anak saya ni perempuan...agak2 lah nak bg persamaan kat situ...sabor je lah...hehehehe

~aYu~ said...

@SumeSakan : ekekeke.. sy lak org asyik cakap anak saya dedua girl ikut hubby sampai saya cakap.. yela tang bawah je ikut mamanya.. ahaha..

SumeSakan said...

hahahah tu la sal...mmg sah la yg tu kan?hehehehe